Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Чим цікавий новий Kia Sorento

В часи, коли позашляховики та кроссовери захопили більше 50% ринку нових автомобілів, вихід ще одного представника цього сегменту супроводжується оплесками та увагою всього світу. Але як відомо, виробники вже не роблять автомобілі як раніше, адже сьогодні складні часи з жорсткою конкуренцією. На фоні цих подій корейський автовиробник запустив у виробництво нове покоління повнорозмірного кроссовера на ім҆ я Kia Sorento. За останні 18 років, що минули з виходу першого покоління Sorento змінився не тільки дизайн та технології ми побачили підвищення рівня моделі з бюджетного сегменту до майже преміального.

Новачок базується на шасі, яке має структуру монокока,що дозволило зробити автомобіль трохи більшим за попередника при цьому маса машини трохи зменшилась. Несподіванно для багатьох експертів виробник вирішив встановлювати на флагманський кроссовер скромний 1,6-літровий бензиновий двигун потужністю 225 к.с. також у лінійці моторів залишився 2,2-літровий турбодизель на 200 к.с. Більша частина продажів припаде на дизельний силовий агрегат, адже його характеристики вдало поєднані з витратою пального та динамікою. Цей мотор агрегатується з 8-ступеневою автоматичною коробкою перемикання швидкостей та повним приводом. Дизель відносно тихий, тому комфорт в салоні кроссовера можна визнати задовільним. Завдяки крутному моменту у 440 Нм мотор вистрілює величезний позашляховик до першої сотні всього за 9,1 секунди. При цьому заявлена середня витрата пального на рівні 8 літрів на кожні 100 км пробігу.

А в середині це справді дуже комфортний та якісний автомобіль. Інтер҆ єр не виглядає дешевим а за рахунок великої кількості опцій та функцій ми отримали флагманську модель за адекватним прайсом. Кількість технологічного обладнання на борту корейського  кроссовера вражає.

З перших секунд за кермом нового Kia Sorento нас не залишає відчуття того що ми пересуваємось в преміальному автомобілі європейського бренду, адже крім непоганих ходових якостей кроссовер непогано оснащено, а в середині автомобіля панує технологічний лоск та вивереність у кожній деталі. За останні п҆ ять років кореці зробили не один а декілька кроків уперед і майже наздогнали європейські бренди. Втім новачок пропонує не тільки позашляхові якості за які купують такі автомобілі, він непогано пристосований для міста де більш потрібні керованість та динаміка. Зовні Sorento нагадує про фірмові риси автомобілів Kia останіх років, класичні пропорції витримані в сучасному та технологічному стилі. Вартість тестового автомобіля складає 45 тисяч євро, це на 10-20% нижче ніж у преміум конкурентів…

 

 

24.08.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Чим цікавий новий Kia Sorento

Політика конфіденційності